Wednesday, 25 December 2013

Pelbagai kelas disediakan oleh Ana Edar.

Teks oleh: Umi Qaseh Gold Bangi

Rakan niaga (rania) Qaseh Gold sangat digalakkan untuk mengikuti kelas yang diadakan oleh Ana Edar di HQ Gombak dan Zon Utara. Kelas diadakan hampir setiap hujung minggu. Ada pelbagai kelas yang disediakan yang kebanyakannya percuma. Makan dan minum semasa kelas juga disediakan.

Jom tengok kelas yang disediakan !

1. Kelas produk dan makanan sunnah - Jus Qaseh Gold oleh Pengarah Eksekutif Ana Edar, Puan Hasniza Hassan
2. Kelas produk dan makanan sunnah - Kristal Garam Mineral Sole oleh Encik Burhannudin
3. Business coaching - oleh Konsultan NLP Ana Edar, Encik Nasiron Ngadi
4. NLP Real Mind Power Program - oleh Konsultan NLP Ana Edar, Encik Nasiron Ngadi
5. Marketing Plan - oleh Pengurus Operasi Ana Edar, Cikgu Rosman
6. Seminar, forum dan ceramah agama contohnya Forum Penyusuan Susu Ibu, perbincangan dari segi perubatan, laktasi dan strategi perniagaan.
  
Jadual program Disember 2013 hingga Mac 2014 telah disediakan. Pilih sahaja mana-mana yang berkenan di hati.

Semasa kelas, boleh bawa anak-anak sekali. Surau, bilik air, tempat berwudhuk dan tempat makan minum di bawah bumbung bangunan yang sama. Surau yang selesa boleh digunakan untuk menyusukan bayi atau mengepam susu. Ana Edar sangat fleksibel. Cuma sebagai ibu bapa, pastikan anak-anak tidak mengganggu pembelajaran kelas atau peserta lain yang menimba ilmu.

Kami juga car pool ke sini. Kelihatan sipi-sipi dalam gambar anak saya sedang bermain dan botol air hijau kuningnya diletakkan di atas meja.

Sangat sesuai untuk mereka yang ingin memulakan bisnes tanpa mengorbankan masa dengan keluarga, dengan modal yang rendah namun pulangan lumayan! Pulang ke rumah, sudah boleh buka mulut secara online atau offline. Apabila kita mempunyai ilmu tentang produk dan strategi perniagaan, mudah untuk kita berkongsi kebaikannya dengan orang lain. Saya sering ditanya apakah rahsia saya bisnes Qaseh? Jawapan saya ialah mesti mempunyai ilmu tentang produk makanan sunnah dan ilmu perniagaan. Di mana mahu cari ilmu? Ianya disediakan oleh Ana Edar.

Umi Stokis Qaseh Gold & Anaedar Bangi
Call/sms/watsap : 019-935.3481

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...