Sunday, 14 June 2015

Pelancaran Qaseh Gojes yang serba pink.

Entri: Pelancaran Qaseh Gojes yang serba pink.
Teks oleh: Umi Arbee Ali
Foto: Umi Arbee Ali

Alhamdulillah selamat sudah pelancaran Qaseh Gojes pada malam 13 Jun 2015 di Kg Pengantin, Kuala Lumpur. Bertemakan pink, umpama majlis perkahwinan dalam taman. Segala-galanya pink hatta mata..(contactlens :)





Pink merata-rata di seluruh dewan. Gojes juga dimana-mana sahaja dalam dewan baik kecil bersaiz sebenar mahupun replika yang besar.


Pengacara ialah Abby Fana. Juga ada forum oleh Ustazah Isfadiah dan Ustaz Haslin, bertajuk Cantik Untuk Keluarga, Bukan Memperaga selari dengan konsep Gojes.  

Selain cabutan bertuah, malam itu ramai yang kekal senyum, manis dan gojes sebab mahu hadiah misteri. Setiap yang datang juga beroleh mug gojes semestinya warna pink.


Baik, sedikit mengenai Gojes. Ia pemudah cara lelaki wanita yang mahu tampil cantik menarik gojes cara pemakanan sunnah. Masih mengekalkan ramuan qaseh yang sama dengan tambahan kolagen marin, cuka kurma, teratai salju, acelora ceri, sakura, astaxanthin dan argan.
1 kotak RM140 mengandungi 15ml x 20sachet. Berbentuk liquid, ambil 1 sachet sehari dimakan terus.

Maklumat lanjut akan saya post kemudian. Mesti buat posting baru untuk mudah baca dan cari sebab produk baru masih panas semua mahu gojes kan.

wa/telegram 019-9353.481 untuk ORDER 2 KOTAK GOJES FREE 1 SERUM.
Membudayakan makanan sunnah 1001 khasiat | 1 usahawan 1 blog

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...