Wednesday, 31 August 2016

Pantang mengandung luar rahim dan qaseh premier - 5.

Entri #137 : Pantang mengandung luar rahim dan qaseh premier - 5.
Teks oleh : Umi arbee ali
Foto oleh : Ana edar

Alhamdulillah sudah beransur sihat dari nikmat sakit.
Genap seminggu dari tarikh pembedahan sudah memandu kereta perlahan dengan berhati-hati. Ubat hospital sudah habis jadi mula meneguk qaseh premier.
Genap dua minggu sudah mula memasak untuk keluarga. Sudah mula buka kelas di rumah mengajar rania baru tentang network patuh syariah dan pengiraan bonus.
Sekarang ini genap sebulan. Termasuk sebiji kek pada hari ini sudah membakar tiga biji kek dan mengemas ruang kerja. Momentum memasak setiap hari sudah kembali sediakala.

Telah berkata Adl Dhalak ra: Barangsiapa tidak diuji antara tiap-tiap empat puluh hari dengan suatu bala, kedukaan atau musibah, maka tidak ada kebaikan baginya di sisi Allah. -Mukashafah al-Qulub.

Tutup akaun Ohsem Ogos dengan menghantar tiga nama rania yang mencapai mata bulanan tertinggi. Kesemuanya berjaya mencapai 1 saham. Kalian berminat guna sendiri, saya ajar manfaatkan network cara guna sendiri. Kalian berminat bisnes, saya ajar cara bisnes. Kita buat cara santai. Fahamkan network dan pengiraan bonus terlebih dulu.

Qaseh premier diperhebat dengan habbatussauda' yang membantu meningkatkan daya ketahanan badan dan gojiberi untuk meningkatkan tenaga, memperbaiki kualiti tidur dan mengurangkan stres. Sistem imun yang baik dan cukup rehat penting semasa pantang.

Abdr buka peluang suri belajar memperkenalkan produk dan servis kepada lebih ramai orang di sini http://arbeeali.blogspot.my

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...